Add

1 February 2016

Keep Update your self with what's going on surrounding you....!!

1.Who is the 16 th loksabha speaker ?
Answer : Sumitra Mahajan.
2. French open Men's 2014 winner ?
Answer: Rafel nadal (spain)
3. French open Women's 2014 winner ?
Answer: Maria sharapova (Russia)
4. 29th state of India ?
Answer: Telangana
5. First chief minister of Telangana ?
Answer: K Chandrasekhar Rao
6. Present railway minister of india ?
Answer: Suresh prabhu
7.From which country India acquired INS Vikramaditya ?
Answer: Russia
8. Who is the winner of " Australian Open in badminton women's title " ?
Answer: Saina Nehwal.
9. Adani enterprises and......................government has signed MoU to establish 10000 MW Solar Park. 
Answer:Rajsthan
10. Reliance Communications Ltd has tied up with which website to supply free Internet access to people?
Answer: Facebook
11.Which edition of Grammy award was held in Los Angeles, California?
Answer:57

Like this, get everyday updates of current affairs and General Knowledge with kachhua.com.
Kachhua.com provides Free Current affairs Course...So Get it Now...

Do you want to update with current affairs.??.The best option is  Kachhua.com..

RRB : kachhua.com
Now do online preparation of RRB Railway Exam with kachhua.com...Crack the railway exam by this online course. Kachhua.com can help you to prepare well in railway exam by providing regular online tests(provided with Auto result and Daily solution)...

No comments:

Post a Comment